Puheenjohtajan palsta


Laken kesä ja syksy 2021

Puheenjohtajan kesäterveiset 

Kesä tulee. Korona alkaa väistyä ja meidät ikäihmiset on rokotettu.  Nyt on aika miettiä, missä voimme tavata ystäviä ja milloin Lake voi kokoontua. 
Lakelaiset olemme tavanneet teamsissä jo kolme kertaa. Tänään 10.5. kuulimme ja näimme aivan hurmaavan esityksen Lauttasaaren kasveista. Sen piti Helsyn eli Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen retkijaoksen jäsen Mirja Reijonen mukanaan Christina Linden ja Leena Mikola.  

Mirja kertoi etenkin Lauttasaaren rantaniittyjen arvokkaista kasveista, jotka ovat uhanalaisia, kun ihmiset talssivat niiden päällä. Käärmeenkieli, rantanätkelmä, merikaali ovat mm. kauniita ja tyypillisiä rantaniittykasveja. Kävelkää siis vain poluilla. 

Laken kuukausikokoukset alkavat 13.9. klo 12 Kirkon väistötilassa Heikkilänkatu 7, 4-kerros. Seuraavat kokoukset ovat sitten joka kuukauden toinen maanantai klo12. Allasjumppa alkaa Kampissa 9.9. Kesällä kävelemme yhdessä 14.6. ,12.7. ja 16.8. klo 13.  Kuntosali jatkuu ja Pajalahden puistossa alkaa jumppa. Kaikista saa tietoa kotisivuiltamme
www.lakeseniorit.fi

Hauskaa kesää 
Sirpa 

Alla oleva kuva on Mirja Reijosen esitelmästä lakelaisille.