Puheenjohtajan palsta

Laken kevät 2020

Hyvät rakkaat lakelaiset!

Aurinko paistaa. Meri on vapaa jäästä. Vesilinnut eivät ole ymmärtäneet muuttaa, joten toivottavasti meri ei jäädykään.

Laken hallitus on taas iskussa. Varapuheenjohtajana jatkaa Asko Hynynen, joka vastaa myös www-sivuista (www.lakeseniorit.fi).  Sihteerimme on erittäin pätevä Riitta Lehtovirta ja taloudenhoitajana Karita Saxen. Leena Konkola, konkari, on luvannut tehdä viime vuoden tilinpäätöksen. Tuula Sivenius jatkaa kulttuurivastaavana ja ohjelmaa on meille runsaasti. Kirsti Peuralinna jatkaa emäntänä ja aktiivinen Satu Pekola on ottanut Kari Harjulalta jäsenrekisterin pidon. Vuoden vaihteessa yhdistyksessämme oli 157 aktiivia jäsentä.

WWW-sivuilta tai tapahtumatiedotteesta näette Laken ohjelman jäsenille, myös teidän vieraanne ovat tervetulleita, jos lippuja riittää. Kuukausikokous on edelleen joka kuukauden toisena maanantaina klo 12 kirkon seurakuntasalissa, koska peruskorjaus ei ole päässyt alkamaan. Ilmoitamme, milloin siirrymme St Jacobsin tilaan.

Tuula on järjestänyt teatterilippuja ja taidenäyttelykäyntejä on useita joka kuukausi. Seniorikävely on 5.5.. Ehdottakaa, mihin kävellään.

Lakelaiset teemme kesäretken Somerolle 28.5, jossa on 14 kartanoa ja Rauli Badding Somerjoen ja Unto Monosen henki. Kansallisten senioreiden Helsingin piiri järjestää keväällä ja kesällä 2 matkaa, joista tietoa Laken sivuilla. Senioriliitto myös järjestää matkoja ja niistä saa tietoa Patinasta.

Lakella on vesivoimistelu, muistikerho, kuntosaliryhmä ja pilates, joista tietoa www.lakeseniorit.fi.

Kertokaa toiveitanne hallituksen jäsenille, niin ne toteutetaan (?)

Sirpa