Puheenjohtajan palsta

Laken kevät 2019

Hyvät rakkaat jäsenet!

Lauttasaaren kansalliset seniorit täyttää 40 vuotta lauantaina 16. helmikuuta 2019. Järjestämme kotoisan, korkeatasoisen juhlan jäsenille ja vieraillemme omassa Lauttasaaren kirkkosalissamme klo 14 alkaen. Kaikki lakelaiset ja teidän ystävänne ovat tervetulleita kuulemaan oman Saaren asukkaiden esittämää musiikkia ja arkkitehti Juha Petäjän juhlaesitelmän. Hänen isänsä oli Lauttasaaren kirkon suunnittelija.

Nautimme juhlakahvit seurakuntasalissa, johon pyydetään ilmoittumaan 14.1. kokouksessa. Tervetuloa.

40-vuotisjuhlatoimikunnan puheenjohtaja on Laken vpj. Asko Hynynen, jolla voitte jättää toivomuksia juhlan suhteen. Meille tuttu Kaarina Autio järjestää tarjoilun. Tilaisuus on maksuton.

Mainio sihteerimme Orvokki Willberg liittää teille mukaan kevään ohjelman. Se on hieman poliittispainotteinen, koska Suomessa on kahdet vaalit keväällä 2019, eduskuntavaalit 14.4. ja EU-parlamenttivaalit 26.5.. Onneksi ei tule maakuntavaaleja. Politiikan lisäksi olemme saaneet kaksi digi-kouluttajaa esiintymään 8.4. He kertovat, mitä taitoja seniorilla on oltava tietotekniikassa ja miten pankkiasiat hoidetaan. Kuopion yliopiston professori Matti Uusitupa on muuttanut Lauttasaareen ja hän neuvoo meitä terveellisestä ravinnosta. Ensimmäinen maanantai 14.1. on jännittävä Mindfulness. Mitä se on, saatte tietää.

Hyvää alkavaa kevättä. Opitaan tuntemaan toisemme. Ollaan kavereita.

​​​​​​​Sirpa Asko-Seljavaara,

prof. puheenjohtaja