Rakkaat ystävät lakelaiset

Päivä on pidentynyt jo muutaman kukonaskeleen verran. Kevät on joka tapauksessa tulossa, vaikka korona edelleenkin pimentää tulevaisuuden näkymiämme. Työelämässä jo jouduimme oppimaan, että muutos on pysyvää, muttemme ehkä osaneet silloin ajatella, että se tulisi olemaan sitä myös eläkkeellä ja harrastustemme piirissä.  

Kiitokset vielä kerran Sirpalle, että kaikkien vaativien kiireittesi keskellä jaksoit olla meille motivoitunut ja innostava puheenjohtaja, jolla oli myös todella laajat ja monipuoliset kontaktit. Saimme nauttia niistäkin neljän vuoden ajan. Ethän unohda meitä! 
Saimme parin viimeisen vuoden aikana kiitettävästi uusia jäseniä, jotka odottavat kovasti tilanteen rauhoittumista, mutta myös uutta ja vireää toimintaa. Tämä on meille hallituksessa kova haaste sekä pandemian vuoksi että tilakysymyksenä. Kirkon remontin oletetaan kuitenkin loppuvan tämän kevään aikana. 
Puheenjohtajana toivon, että mahdollisimman moni teistä voisi osallistua aktiivisesti toimintaamme. Joka syksy valitaan uusi hallitus, johon uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita, jotta saamme myös uusia, kiinnostavia toimintoja ja tapahtumia ohjelmaamme. Toimia voi myös erilaisissa kerhoissa, joten rohkeasti vain tähänkin mukaan! 
Laken syyskokous valitsi uuden, innokkaan hallituksen, jonka varapuheenjohtajaksi  hallitus nimesi Riitta Lehtovirran, joka hoitaa myös jäsenrekisterin. Sihteerinä onnekseni jatkaa Elisa Stenvall. Uutena taloudenhoitajana aloittaa Pirjo Pennanen ja Merja Rikka jatkaa kirjanpitäjänä.  Uusi emäntämme on Anna-Maija Vihervalli. Tapahtumavastaavana toimii Aira Calonius, jonka lisäksi kerhojen toiminnasta vastaavat seuraavat: liikunnasta (kuntosalista- ja -jumpasta, kävelystä ja joogasta) hallituksen ulkopuolinen Tuula Sivenius samoin kuin sauvakävelystä yhdessä hallituksen ulkopuolisen Karita Saxénin kanssa, vesijumpasta Merja Rikka ja käsityökerhosta Riitta Lehtovirta.  
Kevätohjelmaamme ja tapaamismahdollisuuksiamme valmistelemme pandemian varjossa. Ilmoittelemme tilanteesta verkkosivuillamme, sähköpostilla tai Lauttasaarilehdessä.

Pysytään terveinä, pidetään huolta toisistamme!


Orvokki Willberg, KTM
puheenjohtaja
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠