Puheenjohtajan palsta


Laken syksy 2020

Hyvä lakelaiset, 

Koronakevät ja -kesä on mennyt meiltä senioreilta eristyksessä ja epävarmuudessa. Keväällä meitä kehoitettiin  pysymään kotona.  Kaupassa ei saanut käydä eikä tavata läheisiään jos eivät asuneet samassa taloudessa. Monet meistä tunsi itsensä hyvin yksinäiseksi, kun ei ollut harrastuksia eikä ystäviä saanut tavata. Suomi selvisi kuitenkin hyvin koronaepidemian ensimmäisestä vaiheesta, kiitos siitä, että noudatimme ohjeita. Toivottavasti saamme rokotteen pian ja tämän viruksen aiheuttama piina jättää meidät rauhaan. 

Laken hallitus kokoontui viime viikolla ja päätimme rohkeasti aloittaa kuukausikokoukset, jollei epidemia Suomessa pahene. Ensimmäinen kokous olisi kirkon uusissa väistötiloissa Heikkiläntie 7 maanantaina 14. syyskuuta klo 12. Meidän vieraaksemme tulee apulaispormestari Sanna Vesikansa, joka vastaa Helsingin sosiaali- ja terveystoimesta. Hän on mitä parhain henkilö kertomaan, miten kaupunki hoitaa koronaviruksen  testausta, jäljittämistä ja hoitoa. Ottakaa oma maski mukaan. Jätetään laajat turvavälit, ei kätellä eikä halata. 

Tervetuloa!

Kuntosali, vesivoimistelu ja muistikerho alkavat syyskuussa. Tarkempia tietoja saat näiltä kotisivuiltamme.
Yhteiskunta toimii hyvin, vaikka uusi virus aiheuttaa ongelmia. Kirkon peruskorjaus tulee kestämään 2 vuotta, joten on totuttava väistötilaan Vattuniemessä.  Laken toiminta jatkuu. 


Sirpa Asko-Seljavaara
puheenjohtaja