Retket

LOKAKUU

Ma 3.10. klo 13-14 eduskuntavierailu

3.10.2022 klo 13-14 meille on varattu tutustuminen eduskuntaan Sari Sarkomaan vieraiksi. Jos olet ilmoittautunut mukaan ja sinulle tulee este, ilmoitathan hyvissä ajoin. Vierailulle olisi nimittäin halukkaita, jotka eivät mahtuneet ryhmään. Tavataan siellä B-sisäänkäynnin tienoilla klo 12.45.
aira.calonius@gmail.com

Ohjeita eduskuntavierailulle osallistuville:

Saapuminen eduskuntaan tapahtuu B-sisäänkäynniltä, joka sijaitsee pääportaiden pohjoispuolella Mannerheimintien puolella (ks. kartta). Teidät on ilmoitettu etukäteen ovelle. Henkilöllisyystodistus tulee ottaa mukaan. Ovilla on turvatarkastus, joka muistuttaa hyvin paljon lentokenttien turvatarkastusta.

Joukkoliikenne on helpoin tapa saapua eduskuntaan. Kävelymatkaa Helsingin päärautatieasemalta tai Kampin bussiterminaalista on alle kilometri. Eduskunnalla ei ole vieraspysäköintipaikkoja. Eduskunnan lähistöllä on Helsingin kaupungin maksullisia pysäköintipaikkoja sekä yksityisiä pysäköintitaloja. Tilausajobusseille on pysäkki Mannerheimintiellä ja Pohjoisella rautatiekadulla lyhyeen pysähtymiseen.Matkat

Helsingin kansallisen senioripiirin järjestämät matkat näet klikkaamalla alla olevaa sinistä painiketta.